Velkommen til mit univers!

Jeg hedder Natalina og jeg brænder for at hjælpe mennesker tilbage til deres sande natur. Naturen er min guru og mine kanoferier er noget af det mest dyrebare i mit liv. Jeg har været på mere end 40 kanoferier og hver og en har været en gave. For at dele kanolivets utallige muligheder har jeg skrevet bogen "Funklende Fri".

Jeg er certificeret Psykoterapeut, gruppe-facilitator, familieopstiller, køkkenleder, kogecoach, gymnastiklærer, netværksstarter, luksus-kanoferieekspert, skovejer, kogebogsforfatter og foredragsholder.

Privat lever jeg med min kæreste og kanomakker Marcus og har en voksen datter.

Er du interesseret i at bruge mig til foredrag eller andet er du meget velkommen til at kontakte mig her.

KANO MAGI

Naturen er den skønneste, magiske lykkepille, der kan hjælpe dig hjem til dig selv og se hvor smuk, livet egentlig er. Kanoen er din billet til at komme til at opleve det hele, den bærer dine ting og hjælper dig fra sted til sted i langsomt tempo. Teltet er dit hotel(t), dit ly for regn, din sovehule, dit helle. Resten er op til dig.Uanset hvad du har haft af natur og kano-oplevelser før, så ligger der en masse svenske søer og venter på dit besøg. Jeg skal nok vise dig hvordan –der er nogle smagsprøver her på siden og jeg har også skrevet kanobogen “Funklende Fri”.